Behandelingen

Je bent bij mij aan het juiste adres voor pedicure en verschillende voetbehandelingen. Denk daarbij aan gespecialiseerde technieken zoals nagelregulatie, orthesiologie of het aanbrengen van een nagelprothese. Natuurlijk kan je ook bij mij terecht voor cosmetische behandelingen zoals een basispedicure, waarna ik je nagels van een mooie laag nagellak of gellac voorzie. 

Basispedicure

Basispedicure is de verzorging van de gezonde voet. De basispedicure bestaat onder andere uit een controle van de voeten, het ontsmetten en inweken van de voeten en het verwijderen van eelt. Daarnaast bieden wij ook behandelingen zoals het knippen/vijlen van de teennagels en het reinigen/insmeren van de voeten.

Wil je meer weten over wat een basispedicure precies inhoudt? Bekijk dan de pagina over basispedicures.

Gespecialiseerde voetverzorging

Gespecialiseerde voetverzorging bestaat uit het verhelpen van voetklachten. Denk daarbij aan behandelingen zoals het verwijderen van overtollig eelt, het verwijderen van likdoorns, het behandelen van ingegroeide nagels en antidruktechnieken. Daarnaast kan je ook bij mij ook terecht voor het behandelen van kloven/fissuren, schimmel/kalknagels en advies over voetverzorgingsproducten en te dragen schoeisel.

Meer weten over de gespecialiseerde voetverzorgingsbehandelingen? Bekijk dan de pagina over gespecialiseerde voetverzorging.

Nagelregulatie

Een nagelregulatie helpt om de nagelplaat weer terug te brengen in een normale positie en/of om de vorm van de nagelplaat te verbeteren. Voor het behandelen van de nagel wordt een nagelbeugel gebruikt. 

Tijdens de behandeling kijk ik eerst naar de oorzaak van de klachten. Daarna pas ik de behandeling aan zodat ze past bij de oorzaak van jouw klachten.

Wil je meer weten over wat een nagelregulatie precies inhoudt? Bekijk dan de pagina over nagelregulaties.

Orthesiologie

Door middel van een orthese behandel ik afwijkingen van tenen die voor pijnklachten of standafwijkingen zorgen. De meeste van deze klachten kunnen verholpen of verminderd worden door het gebruik van een persoonlijke siliconenorthese.

Meer weten over hoe een orthese precies werkt? Bekijk dan de pagina over orthesiologie.

Nagelprothese

Bij het gebruik van een nagelprothese wordt de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig vervangen door een kunstnagel. Een nagelprothese kan worden ingezet bij de correctie van vervormde nagels, het behandelen van ingegroeide nagels, het vervangen van ontbrekende nagels of als beschermlaag voor beschadigde nagels. Daarnaast kan een nagelprothese ook helpen bij vervormde of missende nagels en bij de versterking, verlenging of verfraaiing van een nagel.    

Wil je meer weten over nagelprotheses? Bekijk dan de pagina over nagelprotheses.