Behandelingen

Je bent bij ons aan het juiste adres voor pedicure en verschillende voetbehandelingen, door de jarenlange expertise ligt de focus alleen nog op de behandeling van allerlei voetproblemen, al dan niet met doorverwijzing van arts of specialist. Denk daarbij aan gespecialiseerde technieken zoals nagelregulatie, orthesiologie of het aanbrengen van een nagelprothese. 

Voor cosmetische voetverzorging kan u niet bij ons terecht.

Gespecialiseerde voetverzorging

Gespecialiseerde voetverzorging bestaat uit het verhelpen en voorkomen van voetklachten. Denk daarbij aan behandelingen zoals het verwijderen van overtollig eelt, het verwijderen van likdoorns, het behandelen van ingegroeide nagels en antidruktechnieken. Daarnaast kan je ook bij mij ook terecht voor het behandelen van kloven/fissuren, schimmel/kalknagels en advies over voetverzorgingsproducten en te dragen schoeisel.

Meer weten over de gespecialiseerde voetverzorgingsbehandelingen? Bekijk dan de pagina over gespecialiseerde voetverzorging.

Nagelregulatie

Een nagelregulatie helpt om de nagelplaat weer terug te brengen in een normale positie en/of om de vorm van de nagelplaat te verbeteren. Voor het behandelen van de nagel wordt een nagelbeugel gebruikt. 

Tijdens de behandeling kijk ik eerst naar de oorzaak van de klachten. Daarna pas ik de behandeling aan zodat ze past bij de oorzaak van jouw klachten.

Wil je meer weten over wat een nagelregulatie precies inhoudt? Bekijk dan de pagina over nagelregulaties.

Orthesiologie

Door middel van een orthese behandel ik afwijkingen van tenen die voor pijnklachten of standafwijkingen zorgen. De meeste van deze klachten kunnen verholpen of verminderd worden door het gebruik van een persoonlijke siliconenorthese.

Meer weten over hoe een orthese precies werkt? Bekijk dan de pagina over orthesiologie.

Nagelprothese

Bij het gebruik van een nagelprothese wordt de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig vervangen door een kunstnagel. Een nagelprothese kan worden ingezet bij de correctie van vervormde nagels, het behandelen van ingegroeide nagels, het vervangen van ontbrekende nagels of als beschermlaag voor beschadigde nagels. Daarnaast kan een nagelprothese ook helpen bij vervormde of missende nagels en bij de versterking, verlenging of verfraaiing van een nagel.    

Wil je meer weten over nagelprotheses? Bekijk dan de pagina over nagelprotheses.