Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Karoline Scheers. Ik ben verpleegkundige van opleiding met meer dan 20 jaar ervaring op diverse afdelingen (algemene heelkunde, neurochirurgie, operatiekwartier, kunstnier en consultatie mondkaak en aangezichtschirurgie). Na 25 jaar ervaring op diverse ziekenhuisafdelingen heb ik besloten om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Mijn grote passie is en blijft verzorging en het welzijn van mensen, vandaar ook mijn keuze om te starten met de tweejarige opleiding gespecialiseerde voetverzorging en vervolgens mijn praktijk te openen. Zo nodig zal ik doorverwijzen naar de huisarts, specialist of podoloog.

Op een vakkundige, hygiënische en esthetische manier zullen je voeten verzorgd worden. Na een professionele voetanalyse zal ik een op maat gemaakt behandelingsplan voor je opstellen.

Op basis daarvan kan jouw behandeling bestaan uit de verwijdering van eelt, eeltpitten, likdoorns en eksterogen, de behandeling van eeltranden, kloven en voetschimmel en/of een grondige nagelverzorging van ingegroeide nagels, schimmel- en kalknagels. Met de grootste zorg zal ik rekening houden met de medische achtergrond van jou als patiënt. (bv. diabetes, reuma, vaatziekten, medicatie zoals bloedverdunners enzovoort…)


“Het helpen van mensen is altijd al mijn passie geweest. Nu kan ik mijn passie combineren met mijn opgebouwde kennis doorheen de jaren. Dit zou ik graag zo lang mogelijk blijven doen.”

— Karoline S. - Pedicure

Door het continu volgen van bijscholingen zal ik op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. Met behulp van de nieuwste technieken en een gepaste en persoonlijke verzorging, dit alles in een rustige ontspannen werkomgeving, heet ik je van harte welkom in mijn praktijk.

Intussen heb ik mijn studie als diabetesreferentie verpleegkundige en oncologische voetvoerzorgster afgerond en wil ik mij in de toekomst nog meer specialiseren in de diabetische en oncologische voetzorg.