Mijn naam is Karoline Scheers

Wie ben ik?

Mijn naam is Karoline Scheers en ik heb meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van verzorging. Ik heb onder meer de opleiding tot verpleegkundige afgerond en gedurende 20 jaar op diverse ziekenhuisafdelingen gewerkt. Daar ontdekte ik mijn grootste passie: de verzorging en het welzijn van mensen. Ik gooide het roer om en startte met de tweejarige opleiding gespecialiseerde voetverzorging. Dat resulteerde in de opening van mijn eigen praktijk Medifootcare in 2016. Door mijn medische achtergrond kan ik jou als klant indien nodig meteen doorverwijzen naar een specialist

Waar kan ik je mee helpen?

Tijdens het eerste consult voer ik een professionele voetanalyse uit. Afhankelijk van de resultaten, zal ik een persoonlijk behandelplan voor je samenstellen. Zo zijn er tal van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de behandeling van eelt, hielkloven, voetschimmel of kalknagels. Bij het opstellen van het behandelplan houd ik rekening met jouw medische achtergrond. Zo ben je er van verzekerd dat jouw voeten op vakkundige wijze verzorgd worden. Benieuwd waar ik jou mee kan helpen? Bekijk dan de pagina over behandelingen.

Hoe blijf ik mijzelf ontwikkelen?

Ik volg regelmatig bijscholingen zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste technieken. Momenteel ben ik gediplomeerd verpleegkundige en behaalde het certificaat van diabetesreferentie verpleegkundige aan Thomas More Hogeschool. In de toekomst hoop ik mij nog verder te kunnen specialiseren in de diabetische voetzorg. Daarnaast wil ik mij graag nog verder verdiepen in de oncologische voetverzorging, waarvoor ik intussen mijn certificaat als OVV heb behaald. Het is altijd mijn passie geweest om mensen te helpen en ik vind het fantastisch dat ik deze passie nu kan combineren met mijn reeds opgedane kennis. Daarom wil ik dit mooie en dankbare vak zo lang mogelijk blijven uitoefenen.

“Het helpen van mensen is altijd al mijn passie geweest. Nu kan ik mijn passie combineren met mijn opgebouwde kennis doorheen de jaren. Dit zou ik graag zo lang mogelijk blijven doen.”